Adatbányászat Blog

Az Adatbányász Blogon a dmlab szakértőinek írásait olvashatod a big data és data science területéről.

dmlab.hu - Big data és data science tanácsadás
"Ha örülsz, hogy fejedre nőttek az adatok."

Keress minket bátran:
- Nagy-Rácz István +36704595669
- Gáspár Csaba +36208234154
- info@dmlab.hu

2013.10.14. 09:59 István NagyRácz

Őszi oktatások - BI Akadémia

Címkék: oktatás biconsulting BI BI Akadémia

Csapatunk a hazai BI világ közösségi eseményeit rendező BI Consultinggal célul tűzte ki, hogy egy nagyobb merítésű, BI központú oktatási keretet hoz létre, aminek keretében kiscsoportos céges oktatások keretében vezetjük be a hallgatóságot a BI különböző területeibe.


Mivel elindult az őszi szemeszter, ezért kis beharangozó az Akadémia keretei közötti adatbányászati témájú képzéseinkből:

  1. Adatbányászat kezdőknekA szeminárium célja, hogy az érdeklődő szakmai és üzleti felhasználóknak gyakorlati oktatás keretében bemutassa az adatbányászat és adatelemzés alapfogalmait, módszertanokat és best practice-eket. A szeminárium elvégzése után a felhasználó képes lesz üzleti problémák adatelemzési nyelven való megfogalmazására, valamint adatelőkészítési, prediktív modellezési, modell kiértékelési, és modell alkalmazási feladatokat megoldására egy elterjedt adatelemzési szoftver segítségével. A következő alkalom: 2013. november 21., jelentkezni a BI Akadémia honlapján.
  2. Adatbányászat haladóknakA tanfolyam nagyban alapoz a kezdő szeminárium anyagára, de általános adatbányászati ismeretekkel bárki nyugodtan bekapcsolódhat. A szeminárium célja, hogy bemutassa az adatbányászat és adatelemzés haladó lépéseit, módszertanokat és gyakorlati fogásokat. A szeminárium elvégzése után a felhasználó képes lesz üzleti problémák megoldására komplex adatelemzési megoldást adni, haladó adatelőkészítési, fejlett prediktív modellezési, modellkiértékelési, és modell alkalmazási feladatokat megoldani egy elterjedt adatelemzési szoftver segítségével. A következő alkalom: 2013. október 28-29., jelentkezni a BI Akadémia honlapján.

post_image_1.png

A fentiek mellett sok megkeresést kapunk céges oldalról, ahol személyre szabott oktatási csomagokkal tudjuk a 

cégek adatelemzési csapatainak fejlesztését segíteni. Ezt a formát tartjuk a leghatékonyabb módszernek, ha már konkrét üzleti igény is felmerült az adatelemzés használatára, hiszen ebben az esetben minden részletében a felmerülő igényeket tudjuk kielégíteni és az adott csapathoz tudjuk igazítani a haladás sebességét. Néhány referenciánk a céges oktatásainkkal kapcsolatban.

Az oktatást [..] szeretném megköszönni Istvánnak és kollégájának, Gábornak, akik imponáló tudással és rendkívüli segítőkészséggel támogattak a nap folyamán. Amennyit egy napnyi szűkre szabott időbe bele lehetett foglalni, azt meg is tették és át is adták. Minden percet kihasználtunk. Külön örömömre szolgált, hogy a nap során kialakult egy kimondottan izgalmas szakmai témákat érintő beszélgetés is, ahol én is megismerhettem különféle véleményeket, álláspontokat, illetve minden kérdésemre választ kaptam.

Egy korábbi képzésünk hallgatója

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adatbanyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr95567604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.